Okategoriserade

Nu var det längesen…

Hej

Nu var det längesen, flera månader faktiskt. Och jag har tänkt mycket på bloggen och att skriva. Men det har inte blivit av.

Hade också tänkt fortsätta med att lägga ut övningar till er. För jag tyckte det var kul och hoppas på att ni också fick ut något av det. Det kommer…

Det har hänt mycket. Och mycket på gång.

Jag var med på en utställning i Malmö och behövde fokusera på det. Hade beslutångest med vilka bilder som skulle vara med.  en bunt med bilder i pärmar. och hade också tänk ha med ett bildspel som skulle visas på väggen, eftersom mina bilder passar sig bäst digitalt, men det han jag inte med.

Men jag hade med mig Montage bilder.

Montage är bildens delar som jag printat ut från datorn och sen bygger upp bilden igen i en ram. Montage bilderna jag gör finnas i begränsad upplaga, endast 7st.

Gjorde även 3st. 3D bilder, som jag byggde upp med rörliga delar. Dom var roliga att göra och det kommer jag fortsätta skapa. För de var populära och gillades av många. 3D-bilderna gör jag endast en unik bild. Och jag använder mig mycket av återvinningsmatrial och delar som finns i vår omgivning, som blompinnar, delar till persienner, lock och korkar, sand, kartong, mjölkkartonger och burkar av alla de slag. Allt möjligt jag hittar som passar. Och det är riktigt kul. Kommer snart att visa hur det ser ut.

Alla mina bilder kan köpas som print, montage och som 3D-bild.

Montage och 3D-bilder gör jag efter beställning och har en leveranstid på 3 veckor. Något räkna med om man behöver en till ett speciellt datum.

Nu är jag på G med en förverkliga en gammal dröm.

Att göra 3D-bilder av mina digitalbilder i återvinningsmatrial är en gammal dröm som jag haft i många år som jag nu börjat förverkliga i och med denna utställning.

Jag funderar även på att starta en studiecirkel. Har tagit kontakt med ett studieförbund. om det blir av så kommer vi där att jobba med att skapa bruksföremål, konst, även kort och album. Gåvor att ge bort. Även göra om och snygga till loppisfynd.

Här är några bilder på det jag gjort och kan visa hur man gör. men vi börjar smått och lätt. innan vi tar oss ann de mer avancerade allt eftersom.

Här är kistan ja gjorde till min son när han fyllde 40 år. fyllde den med saker 40 saker. Både köpt och skapat saker som symboliserar minnen och händelser från hans liv. (Tror jag visat den oxå tidigare.)

Jag har lådvis med CD-fodral.

Förtillfället jobbar jag mycket med CD-fodral. Som jag skapar lådor, bord och små möbler av. Tror jag tidigare har visat bordet jag gjorde av CD—fodral. Men här är den igen. För dig som inte såg den.

Den var riktigt rolig att göra och fick en beställning av min granne på 2st som jag gjorde. Och jag gör gärna fler. För det var riktigt kul.

Så, just nu har jag mycket att göra att skapa till ett visst datum. Bilder kommer.
Så min kurs i personligutveckling får vänta till nästa år.
Kommer att skriva om annat, så vi ses snar igen.
Ha det gott och ta hand om er. Hannele