Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mitt 1:a blogg inlägg

Hej alla glada och ni andra med.

Så vem är jag…

Hannele är mitt namn. Och man ska ju inte prata ålder, för det är ju bara en siffra, så jag brukar säga att jag är 25 plus.  Lägg till 35 så närmar vi oss sanningen. Nog om det.

Jag är mor till 7 fantastiska barn, 5 pojkar och 2 flickor. Nu i skrivandes stund har jag 10 barnbarn, som förgyller mitt sinne, nu när vi inte kan träffas så mycket.

Brukar ta en vårresa till Malmö som i år blev inställd, synd tycker jag. För jag hade längtat så länge efter att få mys-hänga.
så jag får trösta mig med gubben min. Han är verkligen mitt livs kärlek. Och fortfarande än idag så bankar hjärtat lite extra hårt när jag ser honom. Förra året firade vi 20-årig bröllopsdag. En dag som barnen gjorde till den mest magiska dagen på länge. Mer om den en annan gång.
Och för att runda av den här presentationen Så jobbar jag som personlig assistent halv tid för att…?

Så nu till frågan vad gör jag här?

Vad vill jag att ni ska få del av?

Jo… jag är konstnär på halv tid och skapar digitala bilder.  Alltså jag “målar” på datorn och det har jag gjort i över 20 år, ända sen jag tog en grundkurs i data i mitten på 90-talet.

Så jag tänkte dela med mig av det jag skapar varje dag och lägger ut på Instagram varje dag. Det har jag gjort nu i över 2 år, så där finns över 900 bilder.  Ska senare berätta om varför jag började med utmaningen med att lägga ut en bild om dagen i ett år.

– Vet ni!
Jag kommer att låta er få del av min  vardag och storyn bakom dagens bild, mitt skapande i återvinningsmaterial, min roman jag skriver på och min personliga resa till den jag är idag. För en gång i tiden så tyckte jag, att jag inte ens var värd skiten underskon…

Ooops!… Tänkte att innan detta blir för långt bara säga att jag tycker detta är skitläskigt. Men nu är det gjort.
1:a inlägget är urvärlden…Hej världen.

Hoppas vi ses snart igen. Kram Hannele

 

 

 

 

7 comments / Add your comment below

 1. Underbart Hannele ❤️
  Välkommen till bloggarnas värld 😃
  Ska bli trevligt att ”lära känna” dig litegrann
  Kramar
  Birgit

 2. Har följt dig en längre tid med, dina bilder o h upplyftande texter.

  Ser så fram emot att fortsfölja, dig blogga och inspirera 🙌⭐

Lämna ett svar

Till startsidan