Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mitt 2:a blogg inlägg

Hej igen

Nu är jag här igen.

Det har gått en vecka och jag dragit mig för att skriva. Vet ju inte riktigt hur jag ska börja.
Jag kan börja med att berätta hur jag lagt upp min vecka. Så jag får nåt gjort i kaoset.  Så mycket har förändrats i mitt liv de senaste månaderna. Jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle våga. Lärt mig så mycket och tagit mig flera mil utan för min komfortzon.
Min vecka ser ut så här:

Måndag:  Är jag kreativ, jobbar i mitt rum och skapar, med återvinningsmaterial.
Tisdag:     Business dag, tar jag hand om mina investeringar och ekonomin.
Onsdag:   Är en magisk dag. En dag då jag är mitt framtida jag, den jag vill vara.
Torsdag:  Tar jag hand om min Personliga utveckling. visualiserar och planerar mina mål. Tar tag i att förändra dåliga vanor.
Fredag:    Är det dags att vara kreativ igen i mitt rum eller på datorn.
Lördag:    Handlar om Love. Behöver jag säga mer…?
Söndag:    Är det familjedag. Mys med familjen, vi hittar på nåt kul, eller bara går ut och tar en fika.

Ja, så ser min vecka ut och jag tänkte skriva här om det. Vad jag hittat på den speciella dagen.

Vet ni jag gör så mycket och är alltid igång. Jag pysslar och drömmer om att hålla Workshops.
Jag skriver på 3 romaner som aldrig verkar bli klara. Känner att jag inte har tid. För jag behöver en hel dag utan att bli störd, för att komma i rätt stämning. Tänkte att ni ska få läsa nåt ur en av romanerna som handlar Ebba, en osäker tjej som vill skilja sig från ett destruktivt äktenskap men inte vågar. så möter hon sitt livskärlek…

Att jag skapar bilder vet ni varje dag och lägger upp på instagram. varför jag började med den utmaningen var för att jag hade fastnat i en djup depression och skapade ingenting på flera år. Så jag bestämde mig för att ge mig själv en utmaning, att skapa en bild per dag i ett år.
Det var tufft i början. Jag fick tvinga mig att sätta mig vid datorn och kunde bli sittandes i flera timmar utan att det blivit nåt.
Men så började jag så sakteligen tycka att det var kul och längtade efter att få sätta mig framför datorn på kvällen efter jobbet. Än idag 2 år senare så tycker jag det fortfarande är lika spännande och se vad det blir för bild idag.

Detta börjar bli långt nu. Har svårt och sluta när jag väl börjar skriva. Kanske märks det att det finns en liten författare i mig.
Så slutar nu så får vi ta mer om de andra dagarna en annan dag.

Ha det gott och kramar till alla som vill ha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 comments / Add your comment below

  1. Fantastiska bilder.

    Ser så fram emot fler bilder och inspireras av dina, texter och bilder.

Lämna ett svar

Till startsidan