Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Biopocket ett skydd för dig och mig

Till er alla nyfikna som undrar vad biopocket är.
Biopocket är en handdesinfektions spray i fickförpackning. Det finns även flera andra unika och patenterade produkter. Desinfektionmedlet är både för kontaktytor och som handspray och ger ett långvarigt skydd. Och är bättre än ett alkoholbaserad. Den dödar upp till 99,9% bakterier och skyddar även mot covid-19 (dokumenterat) . Dödar även MRSA & E-KOLLI.
Produkten skyddar och även smörjer händerna. Då den innehåller Aloe Vera.Biopocket
Vi är ett glatt gäng entreprenörer som jobbar med detta och är även bloggare på Blogbiz. Vi vill särskilt lyfta fram en av våra kollegor som kommer att ha ett samarbete med en välgörenhets stiftelse framöver. Vilket kommer bli ett jättespännande projekt för framtiden.
Vi söker ständigt nya kunder och partners till vårt företag. Vi samarbetar och är agenter med cellement och hygien of Swedens produkter.
För vem passar biopocket?
I dessa tider då vi har denna pandemi är det viktigt att skydda oss själva och andra. Även efter när den är över kommer vi alla ha fått ett nytt tänk för renlighet. Så när denna pandemi är över så kommer vårt tänk vilja att vi skyddar oss mot återkommande virus och pandemi sjukdomar.
Men vilka kan använda biopocket? Alla som vill skydda sig själva och sina medmänniskor passar biopocket perfekt för. Från och till alla privat personer till olika företag som gym, dagligvaruhandeln, vårdinrättningar, hemtjänst, olika salonger, inom städ m.fl. Ja i stort sett alla företag som har nån form av kundkontakt. Själv använder jag den flitig när jag är ute och shoppar, då kan spraya kortläsaren innan jag trycker min kod. Jag använder den även på gymmet. Mobilen sprayar jag med jämna mellanrum. Jag använder den även i kollektivtrafiken och på offentliga toaletter och skall ta i dörrhandtag. Tänk dig alla kontaktytor som kan behövas sprayas på.
Vi behöver alla ta vårt ansvar för att bibehålla en god handhygien, för att inte sprida smittorisken vidare och skydda våra riskgrupper. Därför bör alla bära en biopocket i fickan. Ha en i bilen lägg en i handväskan, plånboken, köksbordet och toaletten.
Lägg vantarna på denna världsomtalande svenska produkt. Genom att beställa ditt paket med biopocket via min kollegas shop stödjer du detta välgörenhets projekt och samtidigt skydda dig själv och andra
Aa
 

 

Lämna ett svar

Till startsidan