Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dagen efter…

Godmorgon.

Var ju helt ensam igår kväll. Vilket händer sällan.
Mina vuxna pojkar som fortfarande bor hemma, hade åkt i väg till Malmö till sina storasyskon. Gubben min till sin bror i Katrineholm.

Så vad gjorde jag då?

Jag är ju ett stort fan av Scorpions.  Har lyssnat på dem i stort sett hela mitt vuxna liv. Sångaren Klaus Maines röst går rakt in i hjärtat på mig och jag bara njuter. Jag brukar kalla honom för min “Lovervoice”.
I många många år drömde jag om att få se dem. Längtade och trånade, och hoppades på att en dag…

På min födelsedag för två år sen hände det. De spelade på Globen. Och jag tänkte att jag måste ju bara ta mig dit om jag så bara ska stå utanför och lyssna.
Men så har jag mina 7 fantastiska barn som gav mig en överraskning jag sent ska glömma. En överraskning jag fick dela med min lilla syster.
Wow jag skrattade och grät hoppade runt som en tok, när jag fick reda på att jag äntligen skulle få se dem. Wow vilken lycka.

Än idag när jag åker förbi Globen så ler jag stort av glädje och blir varm om hjärtat när jag tänker på mitt livs stora upplevelse över att äntligen ha fått se dem live.

Så självklart hade jag Scorpions i högtalarna igår kväll. Dansade och sjöng för mig själv. Det var mysigt. Drack min Cider och smaskade på ostbågar. Sen njöt jag av en god bok och en kopp kvälls te.

Det blev tidigt i säng eftersom jag skulle jobba idag.

Det blev en kväll att minnas. Vi alla borde göra, uppleva något varje dag som gör att vi minns dagen med glädje.

Detta är det som vart kvar av mitt mys i går kväll.

Ha en härlig dag alla bloggare och läsare.

Vi ses… Kramizar.

Lämna ett svar

Till startsidan