Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nåt i magen…

Hej gladisar.

Jag målar på bordet idag och hör hur det ovanligt nog kurrar i magen. Behöver nåt jag kan få i mig samtidigt som jag jobbar. Jag är sjukt dålig på att äta frukost. Och annat med. Speciellt när jag skapar. Tiden går och jag är i min egen lilla värld. Uppslukad av glädje av att ha tid till att skapa. Göra det jag älskar.
Ett tag var det så illa att jag glömde bort att äta på hela dagen. När gubben kom hem, så var hans stående fråga:

-Älskling vad har du ätit idag?
När jag skakar på huvudet, suckar han.

Det är väldigt sällan jag känner av att jag är hungrig. Lever på Te, den himmelska drycken som jag kallar den. och Kaffe. Hm… kaffe är o ta i. Mer mjölk med kaffesmak. Ibland när jag varit på möten eller så och där bara finns “riktigt” kaffe får jag kaffedarren. Så svagt är det kaffe jag dricker. En egen blandning av cappuccino-pulver, jag köper på Lidl för typ 20kr och  Nescafe.

Men nu så kände jag att det där mysko kurrandet i magen igen. Så får ta och göra mig något som går lätt och fort.

Så det blev smoothie. Den blir lite olika varje gång då jag tar av det jag har hemma. Men grunden är:

1dl havregryn
1 ägg
2dl yoghurt eller fil
1 skvätt grädde
1 halv banan
(Bär om jag har hemma)

Gott o nyttigt. Mums

Smuttar på min smoothie samtidigt som jag skriver detta.

Tänk min dröm är att kunna göra skapa på heltid. Hålla kurser och workshops. Få umgås och pyssla tillsammans. Lära av varandra och ha kul. Ungefär som den gamla tidens “kafferep” då man satt och handarbetade tillsammans och drack kaffe med köpt bulle. Eller mer troligt något som någon i gänget bakat.
Jag vill visa att det går att skapa billigt. Det behöver inte kosta så mycket. Det går att använda sig av det  vi normalt slänger bort.

Så nu är smoothien slut, dags att fortsätta måla.

Ha det gott o ta hand om er.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan