Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Shopping på stan

I dag var jag och köpte mig nya penslar. Hade varit slarvig och glömt de använda i ett glas med vatten. Vattnet hade avdunstat så penslarna var hårda och obrukbara. Ska se till och vara mer uppmärksam och ta hand om de nya.

Som alltid när jag är inne i stan så går jag förbi Tiger i Skanstull. Idag hade det 5-10kr marknad. För 50kr  fick man fylla en tygkasse med tio saker. Medan jag stod där och valde ringde gubben min och undrade vart jag tagit vägen. Berättade att jag fastnat på TGR och försökte hitta tio saker att fylla min kasse med. Eftersom det är Pride vecka var kassen så klart regnbågsfärgad.
Gubben min önskade sig en ny skrivbok att skriva sina dikter i så det blev några anteckningsböcker och annat smått o gott. Säkert helt onödiga saker egentligen, men kul var det. På bilden syns det jag köpte.

Sen var jag ju tvungen och köpa min favvo glass, som finns där för 10kr. Älskar ju saltlakrits. Mums njöt av den på en trapp i solen. Så härligt. Behövde kicken.

Självklart var den “lilla blå” med i väskan. som skyddar mig och andra. Nu behöver man ju inte trycka koden om man handlar för mindre än 400kr utan kan bara blippa. Men den är alltid med mig i fall jag behöver spraya nåt jag ska ta i.

Funderade idag på det där med att unna sig. Att unna sig något, för man tycker att man är värd nåt. Oftast blir det som tröst eller för att få en kick. Att däremot ge sig själv en belöning för att man gjort nåt bra eller tagit itu med nåt man undvikit känns så mycket bättre. Då känner man sig stolt och nöjd.

Det var min dag idag. Ha det gott och njut av resten av kvällen.

3 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan