Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag gör det i morgon…

 

Hur kommer det sig, att vi mest drömmer om saker vi vill men inte gör.
Att bara drömma får inte saker att hända.

Det har jag lärt mig nu. Jag behöver agera också. Ge av min tid och jobba för det jag vill ha i livet.
Trots det så intalar jag mig att jag gör det i morgon…

Så är det med många saker i mitt liv. Jag går mest och funderar på det, men kommer liksom aldrig mig för att testa eller göra det.
Som med min bok om personlig utveckling som jag så gärna vill skriva.
Och mina digitala bilder som jag vill skapa i 3D.
Den idén har jag haft nu i många, många år. Men det inget blir gjort. Har försökt att skriva ner i min kalender att den dagen skall jag börja planera och göra det. Men inget händer den dagen.

Jag gör det i morgon…

Så är det men mitt skrivande här på bloggen, jag vill ju vara aktiv,  jag älskar ju att skriva. Bestämmer mig på morgonen detta vill jag skriva om i bloggen idag. Men så flyger timmarna väg medan jag funderar och tänker på hur jag skall skriva och dagarna går…

Jag är ju digitalkonstnär.

Jag skapar en digital bild varje dag. Som jag sedan lägger ut på Instagram.  Den rutinen har jag svårt att bryta nu efter snart tre års tid. Därför att den har etsat sig fast i ryggmärgen.
De få gånger då jag ej haft tillfälle att skapa då har det känts som det är något som saknas, nåt jag glömt.

Som när jag bröt vänster armen.

Ska tillägga att jag är vänsterhänt. När jag kom hem gipsad och smått groggy av smärtstillande så var det enda jag tänkte på var att få skapa en ny digitalbild.
Och jag gjorde det med höger hand.
Men det blev väldigt enkla bilder i början. Men jag gjorde det.
Det fick mig att förstå att mina bilder är min passion i livet.

Jag vill leverera… och inget kan stoppa mig!

Det är så det skall kännas med mål och drömmar i livet som man vill uppnå. Att inget ska kunna stoppa dig att jobba för dem och framför allt inte tanken:

Jag gör det i morgon…

Bakom alla mina bilder finns en story, nåt jag vill säga till mig själv, fråga mig själv eller ge mig själv en puff att våga.

Jag vill ju också spela in de små roliga videos jag började med, som är helt utanför min bekvämlighets zon. Jag har gjort några, pushat mig själv till att våga, men så tappar jag tron på mig själv när jag känner mig obekväm. Behöver börja med dem igen.

Varför?

För jag kände hur jag växte och hur stolt jag vart efteråt. Och att jag hade så roligt när jag gjorde dem. Fick leka, känna mig barnslig, vilket var härligt. Att sen andra tyckte de var roliga är en skön bonus. Trots att jag blev kallad för Tok-fia.

Det är det dagens bild handlar om, att våga!
Våga göra det jag vill. Det enda som stoppar mig, är jag själv och min tro på mig själv. Jag behöver ändra mina tankar om mig själv om jag någonsin ska komma nån vart.

Behöver också säga att jag har kommit väldigt långt redan. Jag vågar mer idag än för några år sen. Det jag behöver undvika är de små fallgropar som jag faller i titt som tätt där självkänslan får sig en törn.

Ha en fortsatt trevlig helg / Hannele

Lämna ett svar

Till startsidan