Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vi klarade det…

Vi antog en utmaning gubben och jag för 14 dagar sen, i fredag gick vi i mål.

Det kändes så bra att ha klarat det båda två. Alltså, i går lördag var vi ute på date och firade. Åt gott på en restaurang i Farsta. Båda tog vi nåt som hette Black and White med stekt potatis, rödvinssås och beasås. Det var fantastiskt gott och vi skålade med ett glas vin och öl.

 

Det var vår dag och vi firade med lite shopping på 2-hand.

Jag hittade fem klänningar och en kofta och gubben min några cd-skivor som han länge letat efter. Han håller nämligen på med att byta ut sina brända skivor mot orginal Cd-skivor. Det är han stora hobby – musiken.

Idag söndag var vi på långpromenad.

Vi tog bussen till ältasjön och gick över träbron som går över sjön. Eftersom jag länge har längtat efter att få gå just där. Ser nämligen den bron varje gång jag tar bussen till stan. Så äntligen fick jag gå där. Så fint och mysigt.
Sen tog jag en språngmarsch för att röra på fläsket. Gubben filmade mig så klart.

Nu tänkte vi anta en ny utmaning, få se vad det blir.

Det känns så bra att alltid ha något att kämpa med som gör att man utvecklas och blir starkare. Det är annars så lätt att bara låta dagarna gå och inte ha något att se framemot. Mitt mål har blivit att se till att lite bättre idag än igår. Att göra något varje dag, nåt utvecklande och nåt kul och sen få en belöning om man klarar det, gör dagarna så mycket mer spännande och man känner sig stolt över sig själv. Det känns bra.

Jag ringde mamma när vi kom hem och bjöd henne på middag. Jag hade lagat wokgryta med ris. Till efterrätt åt vi cheesecake. Gott gott.

kram och ha det gott / Hannele

 

Lämna ett svar

Till startsidan