Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Känn dig upplyst

Känn dig upplyst

Kom till oss och bli upplyst!

Nu när höstmörkret verkligen är här och det mörkaste tider, enligt årstiden, ännu inte kulminerat. Då är det mysigt med rätt belysning både inne och ute.

Jag kan hitta över 5000 lampor men jag fastnade för tiffany´s taklampa som har ett fint mönster. Flera olika Tiffany lampor finns. bordslampor, plafonder, pendlar och taklampor.

Till jul

Nu till jul kan en ljusslinga på altanen lysa upp eller varför inte en annorlunda julstjärna i fönstret. Ett sortiment du inte hittar i övriga butiker. Om man gillar lite annorlunda sortiment finns det här. Men i huvudsak ska det ju bli mys i stugan i väntan på jul.

Julbelysning ute i form av granar och snöflingor i olika former. Beroende på var du vill hänga och sätta upp dem. Hos mig passar det som går till min egen personlighet. Vad passar din personlighet?

Belysning inomhus till jul, ser jag det finns en del kul och fint som kan pryda inne till jul. Julbyar i form av julstrumpa och fler olika hus i olika färger. Dem är fina att sätta i fönster i stället för julstjärna om man vill det.

Julklappstips

Vad ger man till någon som har allt?
Det där är alltid så svårt och det blir ju ännu svårare för den som är kräsen av sig. Men då tänker jag att en lampa av någon sort kan vara en bra present. Eller om idetorkan slår till finns ju alltid presentkort att ta till, men det är lite tråkigt. Men det finns ju i om det tryter.

Ett annat tips till julklapp för den miljömedvetna är nya Led-lampor  till nytta för miljön. LED lampor håller längre och har en bättre livslängd än gamla glödlampan. Att byta ut ett helt hem till LED är både mödosamt och tar tid. Så varför inte börja med några.

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan