Okategoriserade

Varför är det så svårt…

Söndag klockan är 23 och jag har just kommit hem från jobbet. Skapar klart dagens bild och lägger upp på Instagram och FB. Hela veckan har gått och jag har inte kommit mig för att skriva i bloggen. Gubben min har hällt upp dricka till mig. Något nytt och spännande. Men så gott.

Utan tvekan en ny favorit och slappna av med till en burk Pingels.

Så sitter här vid mitt vita skrivbord i hallen och tänkte jag skulle skriva något läsvärt.  Men orden sitter långt inne. Jag tar en klunk till av Ginger Joe och suckar.

Har ju tänkt skriva något i bloggen hela veckan men inte kommit på vad. Har haft svårt att koncentrera mig på bloggen.

Det är Lucia och min näst äldste son fyller år idag.

Något måste jag ha gjort rätt. För han har växt upp till en fantastisk personlighet, närvarande pappa och en förstående och inspirerande musiklärare. Jag är stolt över att vara hans mamma.

Året är snart slut.

Jag som i början av året bestämde mig för att fortsätta skriva på min bok om Ebba och få den klar. Men jag har inte skrivit en enda rad på hela året. Bara läst och ändrat nåt ord här och där.

Jag ville även skriva klart boken som Ebba ska få tag i, boken om personlig utveckling som jag skriver på. Den om min personliga resa till den jag är idag.

Jag har läst lite då och då i romanen om Ebba och blir genast uppslukad och blir sittandes i timmar och bara läser och läser, har svårt att sluta.

De få kapitel som finns kvar av allt jag skrev är så bra. Tycker jag själv. Tror jag berättat om det förut att jag hade sparat min bok på en hårddisk som gick sönder. Synd för 75% av boken var klar. Puts väck.

Så nu lovar jag mig själv att skriva klart mina böcker, de två som pockar på och vill bli skrivna. Till min hjälp har jag er, om ni vill läsa och kommentera de kapitel jag lägger ut. Men innan året 2021 är slut, ska de två böckerna vara klara och delar av dem ska finnas på bloggen.

Så här är det… Om jag bestämmer mig så blir det gjort. Så var det när jag bestämde mig för att skapa en digitalbild/dag och lägga upp på Instagram. Det är nu 3år sen. Varje dag ( missat några) har jag hållit mitt löfte o lagt upp 365 bilder om året.

Så om jag bestämmer mig för att skriva 1 kapitel klart i veckan så ser jag till att göra det.

Jag ser framemot nästa år/ Hannele