Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det var så dags…

Hej alla ni fantastiska läsare, onsdag igen.
Nästan så jag glömde bort att skriva idag igen. Jag jobbar på 3D- bilderna för glatta livet. Jag har nu börjat på två av de tre som jag hade valt ut.

Med nagelfil…

Jag har ju varit lite tokig då jag använt nagelfil till att fila delarna förut. Idag tog jag mod till mig och tog fram minislipen som jag fick av min son för flera år sen. Den har legat i min låda till ingen nytta.
Så idag försökte ja mig på hur den fungerar och har redan slipat 3 bitar.

Ärligt talat så gick det lite fortare. Och kul var det då jag såg resultat så mycket snabbare. och munskydden kom väl tillpass.


Så nu kan jag jobba på med bilderna lite snabbare. Jag har varit helt upptagen med att jobba på för att hinna med så mycket jag kan innan semestern tar slut på fredag. Sen jobbar ja igen och börjar med långpassen på helgen.

Kreativ verkstad

Jag berättade om förra gången att jag blivit pysseltant och skall börja med kreativ verkstad på onsdagar. När hösten är här så börjar jag på riktigt. Det är då mina grabbar flyttar och börjar på folkhögskola och blir borta 3år minst. Då kommer vi att möblera om här hemma så jag får det stora vardagsrummet till min ateljé. Då kommer det att bli plats att hålla pysseltimmar för det som känner att de vill komma och vara kreativ tillsammans med mig och andra.

Förbereder mig för höstens pyssel timmar

och skriver ner vad vi kan tänkas pyssla med och vad vi behöver för att allt ska gå smidigt till så vi kan vara produktiva och ha kul. Just nu är det kaos i mitt lilla rum. Och jag känner att det är ingen idé att böka och organisera med allt eftersom jag ändå måste plocka bort allt ur hyllorna för att de skall kunna flyttas på. Så jag sitter i stöket och skapar. Och det är okej.

Jag hoppas verkligen att ni som vill pyssla vågar komma i dessa rådande tider.

Och hoppas på att vi snart kan återgå till att träffas mer normalt. När vi var på promenad i längs med Rudan i Haninge så gick vi förbi ABF-huset. Där fanns information på info. Tavlan att all kursverksamhet nu endast sker digitalt. Det känns lite tråkigt. Men skulle det vara så att ingen anmäler sig för rädslan skull för smitta så får jag göra det samma och ha pysseltimmar på facetime eller vad det nu heter eller lägga ut dem på Youtube. Fast det är ju inte samma sak. Det är ju så mycket roligare att träffas och umgås och pyssla ihop. Och så har jag ju så mycket material som jag vill dela med mig av till er.
Skriver detta snabbt nu för jag vill fortsätta jobba på och slipa innan det blir försent.
Så ha det gott och ta hand om er/ Hannele

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan