Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jodå jag lever…

Hej alla

Nu var det bra längesen jag skrev här i bloggen. Du vet det här när man säger att jag gör det i morgon. Men grejen är att i morgon kommer aldrig. Inte för mig.

Dagarna går …

Och det gnager i bakskallen att nu är det i morgon. Samma sak när jag säger att jag gör det i kväll. När kvällen kommer så tänker jag i morgon igen.

Jag behöver göra det direkt, så det blir gjort.

Så vad gör jag då i stället hela dagarna när jag ej jobbar. Håller mig sysselsatt – Ja! Med stickning och tanken med att skriva boken klar. Du läste rätt sysselsatt, men det blir ingenting. Jag stickar och repar upp, börjar om och så håller jag på.

Vad är det för fel på mig.

Varför får jag aldrig någonting klart?

Stor fråga. Jag vet faktiskt inte, eller jo. jag har så mycket jag vill göra men ingenting blir gjort. Eftersom jag blir handlingsförlamad av att jag inte vet vad jag skall börja med.

Så nu jobbar jag på ett schema.

Vilka dagar jag skall göra visa saker. Då ser jag att jag får göra det jag vill, men inte samma sak varje dag.
Du vet, Jag kan sitta en hel dag och sticka och sen på kvällen ångrar jag mig och vill börja med något annat och så repar jag upp allt igen.

Suck.

Är det fler än jag som har det problemet att ni vill så mycket, har så många idéer att ni inte vet vad du ska börja med . Det sägs att man skall ta en sak i taget, eller att det är en gåva att ha många bollar i luften samtidigt, men det fungerar ej för mig.

Hur går det då med boken min?

Den om personlig utveckling som jag tänkte i början av året att jag skulle ha klar i år. Jo, det går framåt sakta men säkert, men den kommer inte att bli klar i år. Om jag inte börjar idag och sen skriver på av bara tusan. Även den ligger och gnager i bakhuvudet och vill bli klar.

Ja var i Uppsala i veckan och fick råd och tips hur skapa betalda inlägg. Fick beröm för mina bilder och tanken med boken, min resa som jag tänkt skriva.

Så tanken är att börja lägga ut boken med övningar och allt i början på nästa år. Lägga ut den här på bloggen vecka för vecka. Där ni kan följa mig och kanske själva bli inspirerade av att jobba med er själva om det är det ni behöver och vill.
Tanken är att bloggen skall hjälpa mig och även dig att hjälpa dig själv.

Det blev ett kort inlägg idag. Skall skriva snart igen. Och lovar det kommer absolut inte gå flera månader igen, Ha det gott och ta hand om er / Hannele

Lämna ett svar

Till startsidan