Inlägg

Julfin med hårförlängning

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair.se

Extra snygg på julafton

I morgon är det julafton och då vill man gärna vara ite extra snygg. Det spelar ingen roll vilka man firar med eller hur många man är, på julafton klär man upp sig och fixar till sig.

Förr så tog man ett bad dagen innan julafton. Det var på den tiden då det inte fanns rinnande vatten eller dusch. Man badade inte särskilt ofta, men till julafton skulle man vara ren och stilig. Alla tog sitt julbad, ung som gammal.

I december är det fullbkat på skönhetssalongerna och hos frisörerna. Alla vill vara sitt snyggaste jag. Om du inte har fått en tid hos frisören så finns allt du behöver på Pozehair.se! Löshåret därifrån är fantastiska. Det finns mängder av olika att välja mellan och det är mycket lättare än man kan tro att sätta i löshåret själv.

Det är kul att förnya sig och med löshår som man kan sätta i när man vill så kan man verkligen bestämma själv hur man vill se ut just den dagen. Pozehair använder sig av äkta löshår och det ger verkligen det snyggaste resultatet.

Det finns massor med färger att välja på. Beställ gärna lite olika nyanser, det blir supersnyggt som slingor i håret! Är du riktigt vågad väljer du de färgstarkare färgerna! Om du inte vet vilken färg som skulle passa just dig så kan du skicka ett kort till Pozehair.se så hjälper de dig att välja en färg som passar dig.

Det är roligt att förnya och förändra sig och hårförlängning är ett sätt. Varför inte testa en ny sminkning till ditt nya hår? Det kanske är ditt nya jag som växer fram när du testar dig fram med hår och smink. Du kommer garanterat att tycka att det är superkul!