Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vågar du med mina utmaningar?

Det blev sent idag också med att lägga ut dagens inlägg

Var hos sonen idag och vi jobbade med mina bilder i 5 timmar. När jag väl kom hem, hade jag världens huvudvärk och blev illa tvungen och vila en stund, innan jag kunde ta itu med dagens pepp och dagens bild.

Men nu så känns det bättre

Du som följer och tar dig an att läsa mina inlägg inför prova på utmaningarna, hoppas du har tyckt att det varit givande. Att du lärt dig något och haft lite skoj. För jag tycker att det ska vara kul att jobba med sig själv. Att på ett roligt sätt utvecklas och bli modigare utan att det känns allt för jobbigt. Visst det är utmanade att jobba med sig själv. Men jag försöker ge er så lätta övningar som jag började med, som inte känns allt för överväldigande.

Så dags för utlovad onsdags- pepp

Jag gick och funderade på vad jag skulle göra för kul denna vecka. Men så löste min man det genom sitt lilla spratt.
Den här veckan handlade det om oss Snoozare.
När jag postade förra inlägget med veckans övning så berättade jag om att vi sover i cykler och blir bara tröttare av att Snooza. så vi skulle använda oss av Snooze-knappen på ett bättre sätt.
Jag har gjort utmaningen och nu efter några dagar så känns det skönt att ha en stilla stund i tystnad innan jag stiger upp. Det gick så där i början och insåg att jag var en inbiten Snoozare.

Gubben min ville visa mig hur jag gjorde på morgonen. Så det fick jag minsann se. Han skickade messet till mig när han satt på bussen till jobbet.

Det tog några dagar innan jag lyckades vakna till utan att Snooza

Nu tänker jag på den videon varje morgon när larmet ringer och sätter mig genast upp och sträcker på mig.
Har du testat utmaningen?
Hur tyckte du att det gick?
Vi har nu i 3 veckor jobbat på några delar av en enkel morgonrutin. Det finns några till. Som jag kommer att presentera längre fram, bara för att dessa ska få sätta sig ordentligt innan vi fyller på med fler utmaningar.
Så nästa vecka den sista av dessa prova på veckor ska vi ta tag i hur vi mår. En fyll i övning som skall göras till kvällen.
Hoppas du hänger på då.
Ha det gott och ta hand om tills vi ses igen på söndag. / Hannele

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan