Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Utvärdering för er som utvecklas med min blogg

Även nedan bild är gjord av mig dvs digital konst då jag är en digital konstnär och hjälper mina medmänniskor med att utvecklas mentalt.

Nu har det fyra prova på veckorna gått. Du som läser detta och har följt med och gjort övningarna. Vill jag ge en eloge. Bra jobbat.

Jag hoppas att du fått ut något utav denna dessa 4 veckor

Mig har det gett mycket och att gubben min hängde på var en härlig bonus. Så glad för hans skull.
Nu tänkte jag lägga ut det sista inlägget för denna prova på period. En utvärdering och en liten påminnelse på vad vi gjort. Jag gjorde det i förra inlägget också, men jag skriver det igen.

Ni som gjort det kan klappa er själva på axeln av ren stolthet

För det är du värd? Var stolt över dig själv. För det ska du vara.
Eftersom det är inte alltid lätt att bryta gamla vanor eller att påbörja nya.
Därför har vi tagit det lugnt och haft sju dagar på oss att jobba på veckans utmaning och tagit en sak i taget för att det inte ska kännas övermäktigt.

Så det vi har gjort är detta

• Första veckan startade med en enkel rutin – att bädda sängen varje morgon. Och sen ge till att berömma oss själva för att vi varit duktiga. Det har gett oss en känsla av stolthet redan direkt på morgonen.

• Andra veckan jobbade vi med spegeln. Hälsade god morgon till oss själva för att få bra energi inför dagen och för att verkligen se på oss själva. Vilket många ofta undviker att göra.

• Tredje veckan, använde vi Snooze på ett positivt sätt. I stället för att somna om skulle sätta oss upp och sträcka på oss. Dricka ett glas vatten och sen meditera i 5 minuter. En chans till få en stund i stillhet innan det är dags att starta dagen.

• Fjärde och sista veckan har vi uppmärksammat våra känslor dokumenterad på kvällen.
Givit oss tid till att reflektera över hur dagen varit. Vilka känslor som varit övervägande.
Att känna efter har givit oss en möjlighet se hur vi mår. Och tillfälle till att fundera över varför vi känner som vi gör.

Så dags för reflektion

Positivt för mig skulle vara att få veta om dessa fyra veckor har givit dig något. Om du upptäckte något nytt om dig själv.

Här hittar du veckans arbetsblad: prova på Utvärdering

 

Ärligt talat, så skulle jag också vilja veta om ni saknat något och vad ni tyckte om övningarna.
Tänkte nu ge dig ett par veckor till att fundera över dess prova på veckor och om du vill fortsätta jobba med dig själv.
Tänker fortsätta lägga ut övningar varje vecka på söndagar och på onsdag pepp och även några funderingar och tips. Även storys från mitt liv.

Tills dess ha det gott och kommentera gärna, det skulle göra mig så glad att få veta.
Ta han om er och så ses vi snart igen. / Hannele

Lämna ett svar

Till startsidan