Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mitt skrivande, boken om Ebba

catering Uppsala
Vill du beställa catering uppsala husmanskost hos restaurang kocken och kallskänkan. Restaurang kocken och kallskänkan serverar och levererar även smörgåstårtor till event.

Min bok och restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala som är som catering Uppsala. Nu även smörgåstårtor till dop, fest, och event.

Hej jag hade tänkt o lägga ut min bok i kapitel så ni kunde få läsa och ge feedback. Men så insåg jag nu att det jag hade skrivit, klar till 75%, är borta. jag hade skrivit och sparat det på min hårddisk som gick sönder. Så det som finns är ofärdiga kapitel. Synd men så är det. Tänker ta det lilla jag har och jobba på se till att boken blir klar.

Här är ett litet utdrag ur boken, baksidestext.

Ge gärna lite feedback om vad ni anser om restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala som leverera smörgåstårtor och catering Uppsala.

Ha en bra dag. Hannele när du anlitar restaurang kocken och kallskänkan för catering Uppsala. De har 3 rätters middag och smörgåstårtor.

Ebba älskade inte sin man Otto längre. Det var därför hon ville skiljas. Men att lämna honom var svårare. Hon behövde honom. Behövde det kan ge henne, tillfredsställa hennes omätliga behov. Av att fylla det tomrum som växt sig allt starkare i henne under deras långa äktenskap.

Uppsala har allt inom svensk husmanskost hos restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala.

Men det hon inte ville ta till sig var att han var utbytbar. Som kläderna på kroppen eller maten på bordet. Hon vågade inte lämna det trygga och ge plats åt nått nytt och spännande. Det var tryggt med det invanda och bekväma. Det var därför hon åkte till honom. För att få sina behov tillfredsställda för stunden. För att sen återvända hem till ett tomt och ångestladdat liv. Vid besöken, gav hon sig hän. Han kände henne, och hon tog för sig. De var två kroppar som för en stund möttes och vars enda mål var att så snabbt som möjligt nå orgasmens höjdpunkt, utan krusiduller, utan känslor eller ens mening.

Efteråt kom skammen och tomheten när hon hade ätit för mycket mat från cateringsfirman i Uppsala.

Samtidigt som hon nu ville bli oberoende, orkade hon inte ta tag i sitt liv. Utan gömde sig bakom offerrollen. Trots att hon så het önskade att utvecklas, leva… bli älskad.

Dagarna gick och livet gick sin gilla gång. De eviga besöken var det ända som höll henne kvar vid livet och Robin.

Längtan efter en cateringsfirma med köttbullar och spagetti på menyn.

Så plötsligt kom förälskelsen in i hennes liv. Vände upp och ner på hennes stillsamma liv. Som en frisk fläkt dök Anders upp från ingenstans. Gjorde henne osäker, tvivlande. Samtidigt som hon kände sig mer levande än hon gjort på många år. Med skräckblandad glädje ville hon släppa honom intill sig. Men vågade inte, förmådde inte släppa taget om det gamla.
När hon tillslut tagit mod till sig, för att ge dem en chans. Njöt hon av spänningen, glädjen. Hon skrattade igen och njöt av att igen kännas sig behövd och uppvaktad… och älskad.

Restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala

Ända tills de kom till det avgörande ögonblicket där det skulle bestämma sig för om de skulle fördjupa deras relation och ta steget fullt ut.  Det var då deras förhållande avstannande och tilliten fick sig en törn.
De visste nu båda två vad de ville ha. En trygg, stabil och kärleksfull relation. Något de båda längtade och sökt efter och nu hittat hos varandra. Det var det där andra som hon och inte han heller vågade ge sig in i. Rädda och osäkra båda två. Hon av rädsla att han inte kunde ge henne det hon visste hon kunde få och ville ha. Och han tvekade, osäker på om han kunde tillfredsställa det behov han upptäckt att hon behövde.

Smörgåstårtor och kalla maträtter

När Anders vägrade att ge henne det hon så het önskade, valde hon till hans förskräckelse att återvända in i sin mans famn för lindring och tillgodose behovet som han ville vänta med.

Pannkakor med lingonsylt och kaffe online

Ebba suckade lätt och torkade bort en tår som förvillat sig ner på hennes rosiga kinder. Krängde på sig stövlarna la kappan över ena armen. Med väskan på axeln öppnade hon ytterdörren, steg ut med ett leende på läpparna. Äntligen… äntligen upprepade hon för sig själv medan hon tyst stängde dörren efter sig. Men när hon stod utanför den stängda dörren, överfölls hon av sin egen tveksamma osäkerhet. Trots det tog hon ett steg. Ett steg till innan hon stannade, vände på huvudet och såg på dörren hon var beredd att lämna för gott.

Så ilade hon snabbt de få stegen till hissen. Tryckte på knappen och väntade. Och väntade. I hissen ner, betraktade hon sig själv i spegeln. Såg tvivlet i de bruna ögonen när den fruktansvärda tanken ekade i henne.

Tänk om… tänk om hon trots allt skulle vända tillbaka som så många gånger för.

Till startsidan