Att utföra en hakkorrigering är en permanent förändring.


Detta utförs med hjälp av implantat som placeras på hakbenets framsida. Digital konst på en skönhetsklinik!
Snittet läggs under hakan eller alternativt på insidan av underläppen.

Hela ingreppet tar cirka 1-2 timmar och utförs under allmänbedövning. Återhämtningstiden är vanligtvis kort och de flesta återgår till arbetet nästa dag. Det kan finnas en viss svullnad under några dagar som kan kontrolleras med is och smärtstillande medicin.

Om du funderar på att genomföra ett sådant ingrepp föreslår jag att du tar kontakt med Personalen på Bellakliniken, med deras expertis kan du vara säker på att du kommer få vackra och naturliga resultat

 

Digital konst på en skönhetsklinik!

Digital konst på en skönhetsklinik!

 

Digital konst på en skönhetsklinik!


Hak korrigering är permanent förändring. Den utförs med hjälp av implantat som placeras på framsidan av hakbenet. Snittet placeras under hakan eller alternativt på insidan av underläppen. Hela ingreppet tar cirka 1-2 timmar och utförs under allmän bedövning.

Återhämtningstiden är vanligtvis kort och de flesta återgår till arbetet samma dag eller nästa dag. Svullnad under några dagar är normalt och kan kontrolleras med is och smärtstillande medel.

Om du överväger ett sådant ingrepp föreslår vi att du kontaktar personalen på Bellakliniken. Med deras expertis kan du vara säker på att du får ett vackert och naturligt resultat.