Sponsrad inlägg

Vad vore en bal på slottet utan konst på väggarna?

Vad vore en bal på slottet utan konst på väggarna?

Vad vore en bal på slottet utan konst på väggarna?

Alla har väl sett sagan om Askungen som inte får gå på bal då hennes styvsystrar förstör för henne. De rev sönder hennes klänning så att hon inte hade något att ta på sig. Då står hon vid sitt fönster på vinden och tittar ut mot slottet. Hon säger då att vad vore en bal på slottet är alldeles tråkigt eller helt underbart och blir ledsen.

Nedan Cottelli Sexig Maid Dräkt kommer från sinful

Sedan dyker den goda fén upp som egentligen är hennes gudmor. I verkligheten finns inga vänner på det sättet och där om du inte kan gå på bal eller har hittat din drömprins så kan du istället besöka Sinfuls hemsida där de har massa olika sexleksaker du kan ha nytta av. Vem går på bal när ens klänning är i trasor? Det är inte lätt att vara singel och vara utan sex resten av sitt liv. Du kan underhålla dig själv med ovan sexleksak och ändå ha det roligt. Gör egna rollspel, hitta på en bra story och ha det kul i ditt eget sällskap i stället. Det finns också något som heter hellre ensam än i dåligt sällskap.

Positiva egenskaper

  • De kommer aldrig för fort
  • De klagar inte på dig
  • Du behöver inte skämmas för hur du ser ut inför en sexleksak
  • En sexleksak har ingen svärmor
  • En sexleksak stökar inte till dvs du behöver inte städa efter dem
  • Du slipper parmiddagar
  • Om du väl blir inbjuden till en parmiddag, ta med dig din sexleksak och be om en extra kuvert för den också se sedan hur dina vänner reagerar.

Dessa ovan är 7 gyllene positiva egenskaper som en sexleksak har jämfört med en riktig fysisk kille. Visst ska du inte vara ensam hela livet även om du vill ju ha mänsklig värme. Till den dagen ska du heller inte tråka ut dig själv utan du ska verkligen roa dig. När du minst anar det kommer kärleken att knacka på dörren. Tänk då också att de positiva egenskaperna kommer då också som på posten. Vad jag menar att då får du verkligen svärmor på halsen och städa efter din pojkvän. Vad du än gör kommer svärmor hitta fel på dig eftersom du inte är hennes riktiga dotter.

Så visst kan du uppleva en bal du också fast i ditt eget hem och med lite nypa fantasi kan allt hända. Nu börjar sagan om ditt liv och bara du bestämmer hur den ska börja och hur den ska sluta. Glöm inte att det verkligen är du som bestämmer hela storyn och är för första gången regissören i ditt eget liv, dessutom den viktigaste biten ur ditt liv, nämligen ditt sexliv. Ta god hand om dig själv, det är du värd tills den sista droppen. Här gäller det verkligen att ta tillvara på varje minut av singellivet för även den har sina fördelar som du såg ovan punkter jag la upp.