Sponsrat inlägg i samarbete med nätdejtingtips

Att komma hem till digital konst är underbart

Att komma hem till digital konst är underbart

Att komma hem till någon är underbart

Det finns nog inget mer underbart än att komma hem till någon för att äta god mat och se på en film tillsammans. Nu när Pride veckan har varit ser man alla som är kärleksfulla. Ingen har väl missat när kronprinsessan Victoria skrek om att man ska torka händer utan handskar och ta hand om varandra. Detta var när hon hade sett en film om homosexualitet på en tid då det var ganska nytt för samhället att acceptera.

Nu bloggar dessutom alla kända bloggare om Pride festivalen och då blir man extra kärleks full och vill hitta den rätta. Det finns massor av sätt att hitta den rätta och här tänkte jag dela med mig lite tips på hur du kan gå till väga för att finna någon att hålla kär.

  • Tala om för din omgivning att du faktisk söker någon partner så att de kan hålla ögonen öppna för eventuell blind date. Det jobbiga med blind date är att hur säger man till personen att man faktiskt inte är intresserad. Ännu värre hur säger man att man är intresserad när personen du möter kanske inte visar lika intresse tillbaka?
  • Ta alltid hand om dig själv dvs tänk på hur du ser ut. Du vet aldrig när du kommer att hitta den rätta. Den kan lika gärna vara din tandläkare som är så där super snygg att du inte kan låta bli att tänka på honom. Det kan även vara någon som står i kö för att hämta ut posten samtidigt som du står i kö för att också hämta ut post.
  • Bjud hem vänner och be dem ta med en överraskningsgäst för då slipper du förklara vad du är ute efter.
  • Det finns ju även dejtingsidor du kan besöka för att få inspiration och kanske går det fortare på denna sida än om du söker själv i verkliga livet. Tänk på att skriva om dig själv på ett ärligt sätt så att du slipper komma ihåg saker du har hittat på. Lägg inte ut retuscherade bilder på dig så att de verkligen får se din naturliga look direkt.
  • Läs även på nätet hur du träffar din rätta och prova dig fram. Man vet aldrig vem som är rätt nuförtiden. För vissa är gifta i 20 år och upptäcker att den de har varit gifta med inte var så ärlig alla gånger. Det kan då sluta i skilsmässa. Det är så svårt att sätta fingret på vad som är rätt och fel. För rätt och fel är människans eget påfund. Möt den du älskar på en plats där rätt och fel inte finns eller inte är skriven. Skriv era egna rätt och fel och lev era liv så att ni själva trivs med livet.