Sponsrad inlägg

Vad kan bli bättre än att ditt badrum upplevs som ett spa när dina gäster kommer på besök?

Driver du kanske ett mindre hotell eller vandrarhem så ska du lägga mycket fokus på hur badrummet ser ut. För det är vad gästerna lägger störst vikt på. Detsamma när det kommer till tex café och restauranger så slutar kunder besöka vissa ställen i värsta fall om inte toaletterna är fräscha. Därför se till att göra dem så fint som möjligt och håll rent så att era kunder och gäster kan trivas. Fina tavlor som gör badrummet till ett spa

Det som då kan vara fint i ett badrum är botaniska bilder som du kan se nedan.

Det är alltid fint med guld och gula detaljer på tavlor om du ska ha dem i ett badrum. Ovan har de lagt dem i vardagsrummet och visst går det fint också. Jag hade nog placerat dem och en riktig växt i badrummet för att få så mycket spa känsla som möjligt. Du bör också ha rökelse i badrummet som hela tiden ger en bra doft. Det ska då vara en doft som är mycket avslappnande så att man verkligen stressar ned.

 

Fina tavlor som gör badrummet till ett spa

Fina tavlor som gör badrummet till ett spa

Fina tavlor som gör badrummet till ett spa

Det ska ta lång tid att vila i ett badrum och inte ge en känsla av att man fort som ögat behöver vara färdig. Badrummet ska vara som en oas och påminna så mycket som möjligt om en spa eller lyxhotell. Denna posters heter tex Dimorfoteca Poster och även den går i gula färger och passar badrummet perfekt. Vill du ha en tavelram till den i rätt storlek så hittar du tavlor ramar också på samma sida.

Låt dig inspireras av min inredningsblogg som är främst inriktad på badrum och badrumsdetaljer. I ett badrum går det även bra att ha ett en hylla med bara små tavlor också om du vill det. Det är bara din fantasi som kan sätta gränser för hur du kan dekorera i ett badrum. Jag ger tips på bloggen för mig är badrummet det viktigaste rummet i både ett hem och på ett hotell.

Just nu kan du få 30 % rabatt om du beställer tavlor från Gallerix om du uppger koden rabatt30 i kassan.